ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید (اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )، اشتراک window.___gcfg = {lang: 'en-US'}; (function(w, d, s) { function go(){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], load = function(url, id) { if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.src = url; js.id = id; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }; load('//connect.facebook.net/en/all.js#xfbml=1', 'fbjssdk' ); load('https://apis.google.com/js/plusone.js', 'gplus1js'); load('//platform.twitter.com/widgets.js', 'tweetjs' ); } if (w.addEventListener) { w.addEventListener("load", go, false); } else if (w.attachEvent) { w.attachEvent("onload",go); } }(window, document, 'script')); برای تزیین جوجه کباب مخصوص  از هر چیزی میتونین استفاده کنین. میتونین هر ۱۲ سیخ رو بکشین توی دیس و دورش جعفری بزارین . اگه دوست دارین میتونین قبل اومدن مهموناتون سرخش کنید و بزارین تو فر یا توستر با

اشتراک

برای تزیین جوجه کباب مخصوص  از هر چیزی میتونین استفاده کنین. میتونین هر ۱۲ سیخ رو بکشین توی دیس و دورش جعفری بزارین .

اگه دوست دارین میتونین قبل اومدن مهموناتون سرخش کنید و بزارین تو فر یا توستر با دمای کم تا گرم بمونه .

امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد

مدل لباس آموزش آشپزی

 روش یک آموزش جوجه کباب مخصوص

مواد لازم برای جوجه کباب :

مرغ:۱ عدد

پیاز : ۲ عدد

آب لیمو : ۱ لیوان

زعفران: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

آموزش درست کردن جوجه کباب مخصوص زعفرانی

طرز تهیه جوجه کباب :

تکه های مرغ را از شب قبل در پیاز رنده شده و آبلیمو و زعفران قرار دهید .

موقع به سیخ کشیدن گوشت سعی کنید که تکه های سینه را که پخت کمتری لازم دارد با هم و تکه های ران را جدا وبا هم به سیخ بکشید وبا حرارت کم مرغ را کباب کنید .

 

آموزش درست کردن جوجه کباب مخصوص زعفرانی

 روش ۲ آموزش جوجه کباب

مواد لازم جوجه کباب مخصوص ایرانی

پیاز خرد شده:: سه عدد بزرگ

مرغ تکه شده: دو کیلو

ماست :یک لیوان

زعفران دم کرده : نصف لیوان

( برای تهیه نصف لیوان زعفران دم کرده ،مقدار نیم گرم زعفران کافی است )

نمک :به مقدار لازم

هل و زنجبیل: کمی

آبلیمو: نصف لیوان

فلفل:به مقدار دلخواه

آموزش درست کردن جوجه کباب مخصوص زعفرانی

طرز تهیه جوجه کباب زعفرانی

ابتدا پیاز خرد شده (به صورت نگینی یا خلالی) را درون ظرف ریخته و نمک و فلفل و هل و زنجبیل را به آن بیافزایید (اضافه نمودن زنجبیل باعث تند و تیز شدنه مرغ میشود پس به مقدار آن دقت نمایید و در صورت تمایل نداشتن به تند شدنه آن،آنرا میتوانید حذف کنید )،

مواد را خوب مخلوط کنید و سپس ماست و آب لیمو و زعفران دم کرده را به آن بیافزایید و مخلوط کنید. مخلوط کردنه مواد با دست بیشتر توصیه میشود

تکه های مرغ را به ماه جوجه کباب بیافزایید و خوب مخلوط کنید و در ظرف را بسته و درون یخچال بگذارید و بمدت حدقل ۱۲ ساعت به آن استراحت بدهید (هرچه بیشتر به مواد جوجه کباب استراحت بدهید باعث لذیذتر شدن و نرم تر شدنه آن میشود).

در زمان پخت تکه های مرغ را ازهم تفکیک کنید و جداگانه به سیخ بکشید و کباب کنید،زیرا زمان پخت هر تکه باهم فرق میکند و سینه و فیله مرغ زودتر از ران و بال مرغ کباب میشود.

کباب کردن جوجه کباب زعفرانی برروی زغال بیشتر توصیه میشود اگر جوجه کباب را روی آتش زغال کباب میکنید ،اواسط کباب کردن،مخلوط کره آب شده و محلول زعفران را به وسیله برس و قلم مو روی جوجه کباب ها بکشید.

 

آموزش درست کردن جوجه کباب مخصوص زعفرانی

نکاتی در مورد جوجه کباب زعفرانی

هرگز ادویه هایی مانند دارچین ،کاری ، سماق ،پودر لیمو به مایه جوجه کباب اضافه نکنید زیرا باعث تلخی و طعم ناخوشایند در جوجه کباب خواهد شد

بهترین همراهان جوجه کباب،گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل سبز کباب شده و همینطور کره است

برای اینکه جوجه کباب آبداری داشته باشید بهترین کار آنست که پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت،پوست مرغ را که چندان خوردنش توصیه نمیشود،بسوزد.

برای تهیه جوجه کباب فقط از سینه مرغ استفاده نکنید ، مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.

هیچگاه از رنگدانه های خوراکی مجاز و غیر مجاز استفاده ننمایید و همینطور از اضافه کردنه زردچوبه زیاد پرهیز کنید

منبع مطلب :

http://modnow.ir/